Бокові накладки (кармани) для тумби інструментальної

87430A
Останні на складі
7 533 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Бічні кишені для візка 87432-5B King Tony (87430A) – це накладки на систему зберігання інструменту. Призначені для розширення функціональності мобільного візка. Монтаж кишень збільшує вільний простір візка.

Вигідно купити бічні кишені для інструментального візка Кінг Тоні Дизайнери та технологи тайванського бренду King Tony пропонують унікальне рішення для автосервісу. Негабаритні конструкції призначені для закріплення на своїй поверхні різноманітних інструментів. Рифлена поверхня спрощує монтаж слюсарного оснащення. Для навішування можна використовувати: · Стяжки (актуально для інструментів, що йдуть у комплекті з тканинним чохлом).· Магніти.· Монтажні гаки (87502-051).

У комплекті з бічними кишенями King Tony (87430A) постачаються: · Металеві рукоятки для зручного транспортування інструментального візка.· Бічні тримачі для маслянки.· 4 монтажні гаки для вивішування важкого ручного інструменту. Матеріал виготовлення бічних кишень – інструментальна листова сталь. Покриття – захисне, порошкове. Конструкції сумісні з інструментальними візками серії 874 (на 5, 7 та 13 висувних полиць).

87430A

Характеристики товарів

Производитель
KING TONY
Категории товаров 1
Шафи, інструментальні ящики та візки
Категории товаров 2
Візки

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: