Блок підготовки повітря 1/2" E/22/3/P

AH117113
Останні на складі
5 938 грн.
Доставка 1-3 дні

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Блок підготовки повітря ANI Spa (AH117113) у металевому корпусі – це компонент пневматичної системи, що відповідає за якість повітряної суміші. Встановлюється обладнання безпосередньо після компресора чи бустера. Відповідає за очищення стисненого повітря, яке подається до пневматичного обладнання. Додатково блок вміє регулювати тиск повітря.

Купити блок для підготовки повітря ANI Spa – найкращі ціна-якість Продукція італійського бренду не потребує реклами. Це гідне обладнання, яке розраховане на жорсткі умови експлуатації в автосервісі, виробництві, будівництві. Блок являє собою спарену конструкцію з регулятора тиску та лубрикатора (системи фільтрів для вилову вологи та частинок сміття). Металевий корпус блоку підготовки повітря гарантує стійкість обладнання до зовнішніх факторів (погодні умови, фізичні ушкодження з необережності користувачів). Конструкція блоку розбірна, що обслуговується. Можна встановлювати різні типи фільтрів. У заводському виконанні, лубрикатор вміє відловлювати вологу, олію та дрібнодисперсні частинки пилу. Редуктор у системі відсутній.

Технічні характеристики блоку підготовки повітря ANI Spa AH117113:

· Підключення до пневматичної системи – штуцери 1/2 дюйми.· Пропускна здатність – 1800 л/хв.· Габарити – 146х63х238 мм. · Вага блоку в зборі - 2035 грам.
AH117113

Характеристики товарів

Производитель
ANI Spa
Гарантия, мес
6
Тип хвостовика
1/2"
Категории товаров 1
Пневмоінструмент
Категории товаров 2
Підготовка повітря

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

13 інших продуктів у тій же категорії: