Налобный фонарь Scangrip I-View (03.5626)

Налобный фонарь Scangrip I-View (03.5626)

03.5626
Есть в наличии
3 012 грн.
Доставка 1-3 дня

 

Приобретение продукции из первых рук

 

Доставка за 24 часа

 

Возврат товара в течении 14 дней

Налобний ліхтар COB LED, що перезаряджається, для освітлення всього робочого простору.

Оснащений новітньою світлодіодною технологією COB, I-VIEW являє собою налобний ліхтар, що перезаряджається, що забезпечує потужне освітлення. Порівняно з попередньою версією, I-VIEW був значно модернізований з погляду світлового потоку, ємності акумулятора та дизайну для підвищення продуктивності та зручності використання.

На відміну від інших ліхтарів, що забезпечують промінь світла, I-VIEW забезпечує оптимальне робоче освітлення, освітлюючи всю робочу зону. Завдяки функції безступінчастого димера світловий потік можна регулювати відповідно до робочого завдання в діапазоні від 10% до 100% до 400 люмен. У сенсорному режимі увімкнути/вимкнути I-VIEW можна лише помахом руки перед лампою навіть у товстих рукавичках.

Як додатковий аксесуар можна використовувати SCANGRIP POWER BANK 03.5782 для збільшення часу роботи. Просто прикріпіть зовнішній акумулятор до наголів'я за допомогою гнучкого затискача-тримача, що додається, і підключіть кабель до налобного ліхтаря. Нова акумуляторна система та зручний дизайн.

Налобний ліхтар дуже легкий, із сучасним та динамічним дизайном. Він також має індикатор заряду батареї на передній панелі. Тонкий чорний ремінець дозволяє носити його протягом усього дня. Пило- та водонепроникність (IP65).

Чому ви повинні вибрати I-VIEW?

Потужний налобний ліхтар, що перезаряджається, до 400 люмен;
Функція безступінчастого димера для регулювання світловіддачі;
Висвітлює весь ваш робочий простір;
Додатковий блок живлення збільшення часу роботи;
Ергономічний дизайн і напрочуд легка вага;
03.5626

Конкретные ссылки

Комментарии (0)
Еще нет отзывов.

16 других товаров из той же категории: